Ciasto bounty jest bardzo znanym ciastem – składa się z ciemnego ciasta oraz pysznej kokosowej części. Jest idealne dla wszystkich tych, którzy uwielbiają kokos i czekoladę. Postanowiłam zrobić torciki bounty w wersji wegańskiej i bezglutenowej – wyszły idealne! 🙂
Do przygotowania użyłam produktów ze sklepu bezglutenowego All 4 Celiac. Jeśli jesteś na diecie bezglutenowej niektóre składniki, takie jak kakao (z natury bezglutenowe), powinny pochodzić ze sprawdzonego źródła – w innym przypadku mogą być one zanieczyszczone podczas produkcji. Najlepszym rozwiązaniem jest wybranie sprawdzonego sklepu, który oferuje produkty dobrej jakości. Osobiście polecam Wam sklep All 4 Celiac 🙂
Zapraszam Was do skorzystania z oferty sklepu: http://www.sklepbezglutenowy.com.pl/
Do poszczególnych produktów przejdziesz klikając w wyróżnione na zielono składniki, które znajdują się poniżej 🙂
Sprawdź inne przepisy na desery – klik.