Przepis na pierogi z farszem z ciecierzycy, fasoli i suszonych pomidorów. Pierogi są delikatne, ale dzięki doprawieniu octem ryżowym i sosem sojowym mają wyrazisty smak.
Jak zrobić wegetariański farsz do pierogów?
Farsz do pierogów na bazie ciecierzycy i białej fasoli przygotujesz w prosty sposób – wystarczy, że ciecierzycę i fasolę zblendujesz, startą marchewkę podsmażysz z czosnkiem i cebulą, a na koniec wszystkie składniki wymieszasz z suszonymi pomidorami i doprawisz.

Przepis na pierogi bez mięsa krok po kroku
Sprawdź inne przepisy na bezmięsne dania – klik.
Bądź na bieżąco – odwiedź profil na Instagramie (klik) i Facebooku (klik).
Sprawdź najnowsze przepisy
- Najlepsze ciasto kawowe z bezą
- Roladki z suszonymi pomidorami z pesto i serkiem
- Przepyszne tartaletki z karmelem i bitą śmietaną
- Wrap z boczniakami Kentucky
- Pyszne ciasta drożdżowe – 5 ulubionych przepisów!




1 komentarzy
Nie ma co się za bardzo rozpisywać, po prostu trzeba ich spróbować! Według mnie są więcej niż smaczne i na pewno stanowią znakomitą alternatywę dla wielu innych, często już mocno oklepanych, farszów 😀