Przedstawiam Wam przepis na pasztet z wątróbki z żurawiną! Ten domowy pasztet świetnie sprawdzi się jako smarowidło do kanapek. Pasztet przygotujesz w kilka chwil.
Jak zrobić domowy pasztet z żurawiną?
Aby przygotować pasztet z wątróbką, należy podsmażyć wątróbkę i cebulkę na maśle. Następnie jeszcze gorącą wątróbkę łączymy z żółtkiem i blendujemy. Całość mieszamy z namoczoną żurawiną i doprawiamy solą oraz pieprzem.
Przepis na domowy pasztet z wątróbki
Sprawdź inne przepisy na przekąski – klik.
Bądź na bieżąco – odwiedź profil na Instagramie (klik) i Facebooku (klik).
Sprawdź najnowsze przepisy
- Deser Cini Minis (deser cynamonowy)
- Szybka sałatka z grillowanym serem halloumi
- Zupa krem z zielonego groszku z sokiem z cytryny
- Ciasto kokosowe bez cukru z mango
- Przepis na rurki z kremem budyniowym
2 komentarze
Żółto surowe czy gotowane
Do wątróbki dodajemy surowe żółtko