Jeśli jesteście smakoszami pierogów i lubicie ciecierzycę, przepis ten na pewno przypadnie Wam do gustu. Pragnę przedstawić bardzo prosty sposób na zrobienie pierogów -myślę, że zaskoczą niejednego. Polecam ciasto zrobione z mąki orkiszowej, ponieważ idealnie komponuje się z farszem 🙂
Bądź na bieżąco – odwiedź profil na Instagramie (klik) i Facebooku (klik).
Sprawdź najnowsze przepisy
- Przepis na ciasteczka maślane jak ze sklepu!
- Drożdżówki ze śliwkami i czekoladą
- Ciasto z kaszą manną i budyniem na herbatnikach (z galaretką i morelami)
- Najlepsze deserki z herbatnikami – 16 przepisów
- Szybkie mini deserki tiramisu bez jajek
- Meksykańska sałatka w tortilli
4 komentarze
Bardzo smakowicie to wygląda. Na pewno wypróbuje. Dziękuje za przepis i pozdrawiam serdecznie 🙂
Również pozdrawiam, mam nadzieję że będzie smakowało 🙂
Chciałbym spróbować ale nie wiem ile tej mąki orkiszowej ?
Na około 300 gram mąki dodaję 2 łyżki masła klarowanego oraz wodę do powstania odpowiedniej konsystencji – jednak proporcje masła i wody można zmienić, pozdrawiam 🙂