Jeśli jesteście smakoszami pierogów i lubicie ciecierzycę, przepis ten na pewno przypadnie Wam do gustu. Pragnę przedstawić bardzo prosty sposób na zrobienie pierogów -myślę, że zaskoczą niejednego. Polecam ciasto zrobione z mąki orkiszowej, ponieważ idealnie komponuje się z farszem 🙂
Bądź na bieżąco – odwiedź profil na Instagramie (klik) i Facebooku (klik).
Sprawdź najnowsze przepisy
- Najlepsze ciasto kawowe z bezą
- Roladki z suszonymi pomidorami z pesto i serkiem
- Przepyszne tartaletki z karmelem i bitą śmietaną
- Wrap z boczniakami Kentucky
- Pyszne ciasta drożdżowe – 5 ulubionych przepisów!
- Deser miętowy z gorzką czekoladą
4 komentarze
Bardzo smakowicie to wygląda. Na pewno wypróbuje. Dziękuje za przepis i pozdrawiam serdecznie 🙂
Również pozdrawiam, mam nadzieję że będzie smakowało 🙂
Chciałbym spróbować ale nie wiem ile tej mąki orkiszowej ?
Na około 300 gram mąki dodaję 2 łyżki masła klarowanego oraz wodę do powstania odpowiedniej konsystencji – jednak proporcje masła i wody można zmienić, pozdrawiam 🙂