Fasolka szparagowa z serkiem topionym to pyszny i prosty w przygotowaniu przepis. Ta kolorowa i chrupiąca fasolka w połączeniu z kremowym sosem stworzy wyjątkową kompozycję smakową, którą możesz podać jako dodatek do dania głównego lub jako kolację na ciepło.
Fasolka szparagowa jest wyjątkowym warzywem! To niskokaloryczne i bogate źródło składników odżywczych, w tym witamin, minerałów, błonnika i antyoksydantów. Wszechstronność fasolki szparagowej w kuchni pozwala na przygotowywanie różnorodnych potraw, a łatwość w przygotowaniu sprawia, że można ją łatwo włączyć do codziennej diety. Smaczna, zdrowa i pełna zalet, fasolka szparagowa zasługuje na swoje miejsce na naszych talerzach.
Sprawdź również przepisy na dania i sałatki ze świeżym ogórkiem.
PRZEPIS – pieczona fasolka szparagowa
Sprawdź inne przepisy z warzywami – https://viagusto.pl/category/przepisy/skladnik/warzywa/
Bądź na bieżąco – odwiedź social media bloga:
Sprawdź najnowsze przepisy
- Prosty deser Jeżyki w pucharku
- Szybki tani obiad z niczego – 30 przepisów
- Przepis na naleśniki do krokietów
- Wysoka KREMÓWKA z tortownicy
- Montaż huśtawki ogrodowej – poradnik krok po kroku
- Przekąska na krakersach z jajkiem