Dzisiejszy przepis to danie dla miłośników makaronu w każdej postaci – tym razem z sosem z boczkiem, jarmużem i fasolką szparagową. Użyłam do niego mrożonego jarmużu oraz fasolki. Jest to danie sycące, a jego zaletą jest fakt, że składniki sosu możemy zmieniać – będzie również smakował z innymi warzywami. Zapraszam do zapoznania się z przepisem 🙂
Sprawdź inne przepisy na dania główne – klik.
Bądź na bieżąco – odwiedź social media bloga:
Sprawdź najnowsze przepisy
- Sałatka z tortellini bez majonezu!
- Budyniowy orzechowiec – ciasto bez pieczenia z orzechami
- Szybkie dania na Wigilię – 8 przepisów
- Buraczki do obiadu z wodą z ogórków kiszonych!
- Jakie orzechy i nasiona warto dodać do sałatek i koktajli?
- 10 najlepszych sałatek na Boże Narodzenie 2024