Przepis na leczo warzywne z fasolką szparagową to pomysł nie tylko na pyszny obiad bez mięsa, ale również na ciepłą kolację. Leczo jest lekkie, ale pożywne.
Jak zrobić bezmięsne leczo z fasolką szparagową?
Do warzywnego leczo dodałam wegańską kiełbaskę, a także cukinię, pieczarki oraz fasolkę szparagową. W przepisie znajdziesz również passatę pomidorową i pomidory z puszki. Leczo z warzywami jest daniem jednogarnkowym.

Przepis na leczo warzywne krok po kroku
Sprawdź inne przepisy na bezmięsne dania – klik.
Bądź na bieżąco – odwiedź profil na Instagramie (klik) i Facebooku (klik).
Sprawdź najnowsze przepisy
- Mini deserki z czekoladą! 14 PRZEPISÓW
- Jajka z warzywami jak burgery!
- Deserki Dakłas w pojemniczkach
- Ciasto warszawskie – przepis
- Jednogarnkowy makaron z pieczarkami i parmezanem
- Muffiny Reeses z masłem orzechowym

