Przepis na leczo warzywne z fasolką szparagową to pomysł nie tylko na pyszny obiad bez mięsa, ale również na ciepłą kolację. Leczo jest lekkie, ale pożywne.
Jak zrobić bezmięsne leczo z fasolką szparagową?
Do warzywnego leczo dodałam wegańską kiełbaskę, a także cukinię, pieczarki oraz fasolkę szparagową. W przepisie znajdziesz również passatę pomidorową i pomidory z puszki. Leczo z warzywami jest daniem jednogarnkowym.
Przepis na leczo warzywne krok po kroku
Sprawdź inne przepisy na bezmięsne dania – klik.
Bądź na bieżąco – odwiedź profil na Instagramie (klik) i Facebooku (klik).
Sprawdź najnowsze przepisy
- 16 przepisów na proste jesienne desery
- Jak przechowywać przetwory – praktyczne porady
- Panierowana cukinia z frytkownicy beztłuszczowej
- Wilgotna babka karmelowa – PRZEPIS
- Sałatka na każdą okazję – warstwowa z jajkami
- Znakomity przepis na imprezowego bowla