Przepis na leczo warzywne z fasolką szparagową to pomysł nie tylko na pyszny obiad bez mięsa, ale również na ciepłą kolację. Leczo jest lekkie, ale pożywne.
Jak zrobić bezmięsne leczo z fasolką szparagową?
Do warzywnego leczo dodałam wegańską kiełbaskę, a także cukinię, pieczarki oraz fasolkę szparagową. W przepisie znajdziesz również passatę pomidorową i pomidory z puszki. Leczo z warzywami jest daniem jednogarnkowym.

Przepis na leczo warzywne krok po kroku
Sprawdź inne przepisy na bezmięsne dania – klik.
Bądź na bieżąco – odwiedź profil na Instagramie (klik) i Facebooku (klik).
Sprawdź najnowsze przepisy
- Kasza gryczana z pieczarkami (prosty przepis)
- Rolada Białe Kinder Bueno
- Deser z winogronami z kremem
- Zupy na kolację – 10 najpyszniejszych przepisów!
- Czekoladowy deser z chałwą
- Mini deserki cytrynowe

