Przepis na łazanki z młodej kapusty z pieczarkami to pomysł na lekki i dość szybki w przygotowaniu obiad. Łazanki zrobione z tego przepisu są wegańskie.
Jak zrobić łazanki z pieczarkami?
Aby przygotować łazanki, należy posiekaną młodą kapustę ugotować do miękkości w wodzie. Następnie kapustę odcedzamy i odciskamy z nadmiaru wody. Oddzielnie gotujemy makaron i podsmażamy pieczarki z cebulą. Na koniec wszystkie składniki łączymy i doprawiamy przyprawami oraz ziołami.
Przepis na łazanki z młodej kapusty krok po kroku
Sprawdź inne przepisy na dania główne – klik.
Bądź na bieżąco – odwiedź profil na Instagramie (klik) i Facebooku (klik).
Sprawdź najnowsze przepisy
- Przepis na rurki z kremem budyniowym
- Deserki z mascarpone – 15 prostych przepisów
- Deser bananowy na zimno (w pojemniczku)
- Dobry placek drożdżowy z serem – jak u babci!
- Racuchy drożdżowe kładzione łyżką – przepis z budyniem
- Kawowe ciasteczka z bezą i malinowym kremem!