Przepis na łazanki z młodej kapusty z pieczarkami to pomysł na lekki i dość szybki w przygotowaniu obiad. Łazanki zrobione z tego przepisu są wegańskie.
Jak zrobić łazanki z pieczarkami?
Aby przygotować łazanki, należy posiekaną młodą kapustę ugotować do miękkości w wodzie. Następnie kapustę odcedzamy i odciskamy z nadmiaru wody. Oddzielnie gotujemy makaron i podsmażamy pieczarki z cebulą. Na koniec wszystkie składniki łączymy i doprawiamy przyprawami oraz ziołami.
Przepis na łazanki z młodej kapusty krok po kroku
Sprawdź inne przepisy na dania główne – klik.
Bądź na bieżąco – odwiedź profil na Instagramie (klik) i Facebooku (klik).
Sprawdź najnowsze przepisy
- Deser Kora Orzechowa w szklance
- Pojemniczki na deserki – czy warto je kupić?
- Prosty sernik z jabłkami i kruszonką
- 5 sałatek z kapusty pekińskiej – sprawdzone przepisy
- Zapiekanki jak dawniej – pyszne jak za dawnych lat!
- Deserek Caffe Latte – deser kawowy z mascarpone