Przyszedł długo wyczekiwany przeze mnie czas na cukinię! Bardzo lubię tworzyć z niej przepisy, zwłaszcza delikatne i zdrowe obiady. Dzisiaj mam dla Was kotlety z dodatkiem kaszy gryczanej. Są one lekkie – idealne na lato. Jest to wersja wegańska, a jeśli użyjesz bułki tartej bez glutenu będą również bezglutenowe. Kotlety możesz usmażyć lub upiec, zjeść same lub podać z dodatkami – w każdej wersji są pyszne! 🙂
Zapraszam Cię do zapoznania się z przepisem poniżej, a jeśli chcesz dowiedzieć się o właściwościach cukinii – zajrzyj na jeden z wpisów, dzięki któremu na pewno z jeszcze większą chęcią będziesz sięgać po cukinię! 🙂 Link do wpisu – https://viagusto.pl/cukinia-z-przyjemnoscia/
Sprawdź inne przepisy na wegańskie dania – klik.