Ciasto z przezroczystą galaretką to kakaowy tort z kremem budyniowym, owocami i galaretką! Tort pięknie się prezentuje dzięki wkładce z przezroczystą galaretką.
Jak zrobić tort kakaowy z kremem budyniowym i owocami?
Aby przygotować pyszny tort, na który przepis znajdziesz poniżej, należy upiec kakaowy biszkopt. Następnie przygotowujemy masę budyniową i wkładkę, którą są owoce zalane przezroczystą galaretką. Na koniec przekładamy tort – ważne, aby biszkopt naponczować. Gotowe!
Przepis na ciasto z przezroczystą galaretką krok po kroku
Sprawdź inne przepisy na ciasta – klik.
Bądź na bieżąco – odwiedź profil na Instagramie (klik) i Facebooku (klik).
Sprawdź najnowsze przepisy
- Drożdżówki ze śliwkami i czekoladą
- Ciasto z kaszą manną i budyniem na herbatnikach (z galaretką i morelami)
- Najlepsze deserki z herbatnikami – 16 przepisów
- Szybkie mini deserki tiramisu bez jajek
- Meksykańska sałatka w tortilli
- Ekologiczny dom – jak nowoczesne okna wpływają na efektywność energetyczną i ochronę środowiska?