Strona główna PrzepisyDietaWegańskaCIASTO DYNIOWE z płatkami owsianymi i słonecznikiem (wegańskie)

CIASTO DYNIOWE z płatkami owsianymi i słonecznikiem (wegańskie)

podpis: Monika Jerzak
1 min (czas czytania)

Na pewno jedliście już niejedno ciasto z dynią. Postanowiłam, że zrobię je w wersji ze słonecznikiem i płatkami owsianymi. Do mojego pysznego przepisu nie użyłam jajek.

Zależało mi na tym, aby ciasto było naprawdę dobrej jakości – oczywiście najważniejsza jest dynia. W tym celu skorzystałam z oferty Zielonego Sklepu. Znajdziesz w nim ekologiczne warzywa i owoce, zdrową żywność oraz naturalne kosmetyki i środki czystości.

Dynia, która dotarła do mnie w paczce wraz z innymi produktami była w świetnym stanie 🙂 Jeśli również szukasz warzyw i owoców z ekologicznych upraw sprawdź ofertę Zielonego Sklepu 🙂

Link do sklepu: https://zielonysklep24.pl/

Do innych produktów, które użyłam w przepisie przejdziesz klikając w odpowiedni składnik.

Ciasto dyniowe z płatkami owsianymi i słonecznikiem

Drukuj
Proporcje na: keksówkę Czas przygotowania: Czas pieczenia/gotowania:
Wartości odżywcze: 200 kalorie: 20 grams tłuszcz:
Ocena: 4.8/5
( 42 głos/y )

składniki

przygotowanie

  1. Wszystkie składniki wymieszaj w misce i przełóż do formy. Piecz około 30 minut w 180 stopniach Celsjusza.
Wypróbowałeś ten przepis?
Podziel się efektem i oznacz mnie na Instagramie @viagustopl

Sprawdź inne przepisy na ciasta – klik.

Bądź na bieżąco – odwiedź social media bloga:

Sprawdź najnowsze przepisy

Te artykuły również mogą Ci się spodobać: