Na pewno jedliście już niejedno ciasto z dynią. Postanowiłam, że zrobię je w wersji ze słonecznikiem i płatkami owsianymi. Do mojego pysznego przepisu nie użyłam jajek.

Zależało mi na tym, aby ciasto było naprawdę dobrej jakości – oczywiście najważniejsza jest dynia. W tym celu skorzystałam z oferty Zielonego Sklepu. Znajdziesz w nim ekologiczne warzywa i owoce, zdrową żywność oraz naturalne kosmetyki i środki czystości.

Dynia, która dotarła do mnie w paczce wraz z innymi produktami była w świetnym stanie 🙂 Jeśli również szukasz warzyw i owoców z ekologicznych upraw sprawdź ofertę Zielonego Sklepu 🙂

Link do sklepu: https://zielonysklep24.pl/

Do innych produktów, które użyłam w przepisie przejdziesz klikając w odpowiedni składnik.

 

Składniki (na keksówkę):

Sposób przygotowania:

  1. Wszystkie składniki wymieszaj w misce i przełóż do formy. Piecz około 30 minut w 180 stopniach Celsjusza.

Via Gusto życzy smacznego 🙂

Jeśli chcesz wesprzeć moją pracę zapraszam Cię do subskrypcji kanału Via Gusto oraz do odwiedzenia blogowego Facebooka (wystarczy kliknąć w wybrane logo) 🙂

FacebookYouTube